Medence fűtés

A medence fűtésnek köszönhetően nem csak szinten tartható a medence vizének a hőmérséklete, hanem néhány fokkal meg is emelhető az érték. A hideg vízbe csobbanni sokszor kellemetlen, használjuk ki inkább a medencefűtés adta lehetőségeket, hiszen ma már számos eszköz van, amely segítséget nyújthat a víz fűtésére. Talán feltetted már a kérdést magadban: “Mégis milyen medence fűtést vegyek?” Itt biztosan választ kapsz! Legyen szó elektromos vagy solar medence fűtésről, puhafalú medence fűtésről vagy a medence fűtéssel kapcsolatos kiegészítőkről, webáruházunk kínálatában biztosan meg fogod találni a szükséges berendezést!

Minden termék raktáron
11:30-ig rendelhetsz

a raktári termékeket még aznap feladjuk

Trendi cuccok Neked extra kedvezménnyel!

A medence vizének hőmérséklete hatékonyan szinten tartható, illetve meg is emelhető az elektromos és a solar medence fűtésnek köszönhetően. Nincs többet kellemetlen csobbanás vagy meglepően hideg víz, ha gondoskodunk a megfelelően kialakított és telepített Intex medence fűtésről! Fedezd fel kínálatunkat, nálunk mindent megtalálsz, ami medence vagy medence kiegészítő! 

Medence szolár- és elektromos fűtése 

A medence szolár fűtése egy környezetbarát megoldás, mivel azt napkollektorhoz hasonló eszköz segítségével végzi, így nem kell elektromos áramot igénybe venni. Használható például fűtőszőnyeg, ami a medence közelében elhelyezve megtelik a napfény által energiával, majd a szolárpanelen a szivattyú segítségével átáramlik a víz. Amellett, hogy környezetbarát rendszer, az is előnyös, hogy nem apró alkatrészekből áll, nehezen lehet benne kárt tenni, esetleg akkor, ha valamilyen szúró eszköz kiszakítja. 

Nagyobb medencék esetében több szolárszőnyegre lehet szükség, de előzetesen mindenképpen meg kell tapasztalni, hogy mire, mennyi idő alatt képes az Intex szolárfűtés. Medence szolár fűtés akár házilag is készíthető kpe, lpe cső segítségével. 

A medence vize elektromos medence fűtési rendszer segítségével is felmelegíthető. Az elektromos vízmelegítőt a vízforgatóhoz kell csatlakoztatni, és már teszi is a dolgát. Ennek kiválasztása már igényel némi szakértelmet, ezért érdemes lehet az elektromos medencefűtés véleményeket is követni. Arra kell figyelni, hogy mekkora méretű medencéhez szeretnénk vásárolni, mivel a gépek teljesítménye eltérő, és ha kisebb teljesítményűt szerzünk be, nem biztos, hogy képes lesz a medence vizének hőmérsékletét növelni. Egy 20 köbméteres medence fűtése például többféle fűtési technológiával is felfűthető. A méret szerint is kereshetünk Intex elektromos medence melegítőt, Intex elektromos medence fűtést, Zodiac, AQUARK, ELITE inverteres medence hőszivattyút, vagy OPTIMA, Pontaqua medence hőszivattyút. A hőszivattyúk a lehető leggazdaságosabb medencefűtési eszközök, gondoljunk csak a nappalinkban lévő inverteres klímánkra. Az elv hasonló, csak itt a fűtőközeg a víz.

Hőcserélős medence fűtést is vásárolhatsz nálunk, többféle típusban és méretben igény szerint; szolár, titán és acél anyaggal - kültéri és beltéri medencékhez egyaránt. Nagy hőmérséklet különbséggel dolgoznak, így igazán hatékony medence fűtő eszközök, ami ráadásul könnyű és könnyen szerelhető készülék. Mint látható: A Medence Óriás kínálata valóban óriási!

Akár kulcsszó alapján is rákereshetünk a megvásárolni kívánt medencefűtés valamelyikére, és az oldal néhány másodperc múlva már mutatja is, hogy a megadott keresőfeltételek mellett milyen típusú termékek közül lehet választani. 

További kiegészítő termékek, amik jól jönnek a medence fűtése során 

Annak érdekében, hogy tudjuk, milyen a medence vizének pontos hőmérséklete, be kell szerezni egy precíz medencehőmérőt, amit használva mindig pontos információnk lehet arról, hogy a medencefűtés megfelelő mértékben hatékony-e. Ennek birtokában sokkal egyszerűbb feladat a medence vizének kezelése, de mindenképpen szükséges ehhez, hogy a medencehőmérőt rendszeresen használjuk. 

Weboldalunkon kifejezetten olyan eszközökre is rákereshetsz, amelyek több funkcióval rendelkeznek - csak szűrj rá, és már be is helyezheted a kosárba! 

argep.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2