A megnövekedett forgalom miatt a kiszállítási időben előreláthatólag 7-14 nap csúszás várható!

Medenceorias.hu pontgyűjtő számla információk

Pontgyűjtés a Medenceorias.hu-n!

Szeretnénk megjutalmazni téged! Vásárolj regisztrációval a Medenceóriáson és minden vásárlásod után a vásárlásod értékének a 2%-át (az adott termékek után járó pont értéket a termékoldalon találod) levásárolhatod a rendelés lezárása után! A pontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon a rendelés lezárása után automatikusan jóváíródnak. A pontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatunk, mely ezután 100%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben felhasználható bármelyik termékre.

 

Részletes információk a programmal kapcsolatban:

A hűségedért kapott pontok, vagy bármilyen ezzel kapcsolatos információ nem jelenik meg a kedvezményre jogosító számlán. A pontok beváltásakor szabadon módosíthatod a számlázási, vagy szállítási címet. A pontok a rendelés lezárása után 365 napig használhatók fel, ezután automatikusan törlődnek.


A pontgyűjtés automatikus


A hűségpontok automatikusan generálódnak regisztrációval történő vásárlás esetén. A rendszer nem számol pontokat viszonteladóknak, akik nem vehetnek részt a programban. A pontok a rendelés lezárása után (kifizetés, átvétel) kerülnek automatikusan jóváírásra a regisztrációhoz tartozó fiókban.

Automatikusan törlődnek a felírt pontok, ha a vásárló eláll a pontra jogosító rendeléstől.

A pontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatjuk a regisztrált vásárlóikat, melyek ezután szabadon felhasználhatók (1 pont = 1 Forint értékben) bármely termékekre.

A rendszerértesítés független a hírlevél feliratkozástól, tehát ezen értesítőt azon vásárlóknak is kiküldjük a regisztrált e-mail címre, akik nem igényeltek hírlevelet.

Az aktuális pontegyenleg belépés után a profil menüpontban nyomon követhető. Egy választott termék árának 100%-át lehet pontból fizetni (példa: ha van 1000 pontod akkor azt egy 1000Ft-os vagy drágább termékre tudod felhasználni teljes egészében. Ha a termék csak 500Ft akkor 500 pontot használhatsz fel és 500 pont marad a számládon a következő vásárlásra). A hűségpontokra jogosító számlákon nem kerül feltüntetésre a vásárlás alapján jóváírandó pontok értéke és semmilyen erre vonatkozó információ. A minimum vásárlási limit: 10.000Ft

Fontos: elállás esetén, ha pontok időközben felhasználásra kerülnek, akkor természetesen a felhasznált pontok 1 pont = 1 Ft értékben levonásra kerülnek a visszautalásra kerülő összegből. Amennyiben az elállásra kerülő termék ára után járó pontok nem lettek felhasználva, azok automatikusan törlődnek a vásárló egyenlegéről.


Legfontosabb információk még egyszer:

  • Pontokat csak akkor írunk jóvá, ha regisztrált felhasználó vagy (de akkor automatikusan).

  • A pontjaidat a rendelésed lezárása után maximum 1 évig használhatod fel. Az egy éven belül fel nem használt pontokat elveszíted!

  • Elállás esetén a felhasznált pontok értékét levonjuk a visszautalandó összegből.

 

argep.hu olcsobbat.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2