A megnövekedett forgalom miatt a kiszállítási időben előreláthatólag 7-14 nap csúszás várható!

Öntözéstechnika

Ahhoz, hogy a kerted pompázatos, a füved pedig gyönyörű zöld legyen, az öntözéstechnika eszközei kellenek. A Medence Óriás kínálatában a különböző öntözéstechnikai eszközök is helyet kaptak, így ha locsolócsőre, mint például KPE csőre és LPE csőre, esetleg szórófejre vagy aknára van szükséged, maradj az oldalon, és böngészd át termékeinket! Nálunk a Hunter öntözőrendszer sem ismeretlen, mindent megtalálsz a márka termékei közül! Ráadásul kedvezményes áron kapható az összes termék, ami locsolással és öntözéssel kapcsolatos!

Minden termék raktáron
11:30-ig rendelhetsz

a raktári termékeket még aznap feladjuk

Trendi cuccok Neked extra kedvezménnyel!

A szép zöld fű, a csodás virágok vagy éppen zamatos gyümölcsfák többé már nem álom, ugyanis a Medence Óriás kínálatában lévő öntözéstechnikai eszközök gondoskodnak arról, hogy mindenhova elegendő víz jusson. Mi segítünk, akár a Hunter öntözőrendszert, akár az öntözőrendszert házilag készítve részesíti valaki előnyben, nálunk minden megtalálható! 

Öntözéstechnikai eszközök: KPE idom és LPE idom és cső 

Ha ismeretlen számodra a rövidítés, máris tisztázzuk, mit is jelent valójában. A KPE a kemény poli-etilén, az LPE pedig a lágy poli-etilén anyagok rövidítése, mindkettő gyakran alkamazandó az öntözéstechnikában. 

A KPE idom és cső felettébb fontos, hiszen ezen keresztül jön az aknából a víz, amivel az öntözés történik. Különböző méretek érhetők el, így gyakorlatilag csak a képzeletünk szab határt: 50, 100 és 200 méter hosszú KPE cső is vásárolható más-más nyomással és vastagsággal, akár mezőgazdasági célokra is, nem csak otthoni használatra. A cső ráadásul hajlékony, és szinte láthatatlan, tehát nem csúfítja el az udvart az esetleges ormótlan óriási cső, diszkrét megoldásról van szó.

A csövekhez szükséges KPE és LPE idomok szintén a kínálatunk részei, többek között könyök, T-forma, átmenet és záróvég is megvásárolható. 

Szórófej és öntözésvezérlő

A szórófej és az öntözésvezérlő két olyan termék, ami hatékonnyá teszi a kertben lévő öntözést. A Hunter szórófej segítségével elérjük, hogy a víz nagyobb területet akár célzottan érhessen el, az öntözésvezérlőnek hála pedig lehetőségünk van arra, hogy az öntözéstechnikát akkor üzemeljük be, amikor jónak látjuk, például minden este hét órakor. Így ha nem is tartózkodunk otthon, van, aki gondoskodik a kert locsolásáról. 

Hunter öntözőrendszer 

Nálunk a Hunter öntözőrendszer árak is verhetetlenek, és mivel szeretjük a profi megoldásokat, a Hunter öntözéstechnika pedig az, bátran ajánljuk mindenkinek a gyártó termékeit! A Hunter mágnesszelep például egy olyan termékalkatrész, ami a nyitásért és zárásért felel, segítségével sokkal biztonságosabb és egyszerűbb az öntözés. 

Öntözőrendszer házilag 

Vannak, akik jobb szeretik a maguk által kifejlesztett házi megoldásokat, esetükben az öntözőrendszert házilag kiépítve. Az ő számukra is alkalmasak termékeink, hiszen többek között a locsolőcsövekre vagy éppen a már bemutatott szórófejre mindenképpen szükség lesz. Az elhelyezésnél ügyelni kell rá, hogy a víz mindenhova eljusson, ahova kell, viszont senkit se zavarjon. A víz csepeghet vagy akár folyhat is nagyobb mennyiségben - minden igény kérdése, hiszen bőven van eszköz megoldani. Gyümölcsösbe vagy csak a medence melletti gyepre, esetleg a virágoskertbe, mindenhova van egy jó ötletünk!

Az öntözéstechnikai kiegészítők nagy választéka a Medence Óriás kínálatában is megvan, így akármi is hiányzik, itt biztosan megtalálható!

argep.hu olcsobbat.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2