A megnövekedett forgalom miatt a kiszállítási időben csúszások előfordulhatnak!

Árnyékoló háló, kerítés

Élvezd a kertben és a medencében töltött időt! Az árnyékoló háló nem csak kényelmi szempontból hasznos: a naptól és a széltől is véd, miközben megakadályozza azt is, hogy a szomszédok és járókelők belássanak az udvarba. Különböző árnyékolóképességgel rendelkeznek 30%-tól a 99%-ig. Vannak kerítés árnyékoló hálók, kihúzható árnyékoló falak, de az árnyékolók erkélyre is felszerelhetők! Nagyon könnyű rögzíteni és vágni őket. 3 év garanciát vállalunk az UV állóságra. Hasznos termékeink egyikei ezek, kifejezetten ajánlott mindenkinek beszerezni, akinek fontos a zavartalan fürdőzés és a kertben töltött nyugodt időtöltés!

Minden termék raktáron
11:30-ig rendelhetsz

a raktári termékeket még aznap feladjuk

Trendi cuccok Neked extra kedvezménnyel!

Az árnyékoló hálók típusait tekintve többféle terméket is megkülönböztetünk, az egyik jellemző tulajdonság a vastagság, tehát az árnyékolóképesség. Nem csak kerítésre, hanem más felületre is felhelyezhetők, ami viszont minden esetben gyors és egyszerű. Fedezd fel árnyékolókínálatunkat még ma, és legyen valóban privát szféra a kerted!

Árnyékoló hálók típusai 

Az árnyékoló hálók alapvetően a kerítésre lettek tervezve, nem is bonyolult felhelyezni őket. A Medence Óriás nagy választékban értékesíti a terméket, 30%, 80%, 90%, 95%, 99% árnyékoló háló is elérhető, a százalékok pedig azt jelzik, hogy az egyes hálók mekkora takarással bírnak. Így a 30%-os háló a legkevésbé takaró, ritkábban szőtt anyag, ami ennek megfelelően jobban átengedi a napfényt, és a szél ellen sem véd akkora mértékben, a 90% és a fölötti értékkel bírók azonban extra magas komfortérzetet biztosítanak, UV-álló árnyékoló hálók is egyben, és a szél ellen is hatékonyan bevethetők. Felhelyezhetők kerítésre, teraszra, alkalmasak a medence árnyékolására is!

Kerítésre továbbá barna belátásgátló árnyékoló háló is kerülhet.

Árnyékoló erkélyre 

Amennyiben az árnyékoló erkélyre szükséges, szintén jó helyen jársz, ugyanis nálunk erre a célra is találsz megfelelő eszközt. A legyező árnyékoló kiváló választás, néhány csavarral felszerelhető a falra, valamint ha éppen nem kell, össze is csukható, így igazán praktikus eszköz. Használata mellett nyugodtan kiülhetünk az erkélyre: sem a bámészkodók, sem a tűző nap nem fog zavarni bennünket. 

Kihúzható árnyékoló fal 

További lehetőség a kihúzható árnyékoló fal telepítése. Hasonlatos egy paravánhoz, nem kell szerelni semmit sem, egyszerűen csak arra a helyre kell rakni, amit éppen el szeretnénk takarni. Nagy előnye éppen ebben rejlik: mivel hordozható, bármikor és bárhol bevethető, és mivel átláthatatlan, biztosan kellő védelmet is nyújt. Csak helyezd a medence mellé, és a külvilágtól védve és takarva pancsolhatsz!

De mégis hogyan válasszunk árnyékolót? 

Ha árnyékolóra van szükségünk a kert valamely pontján, mérlegelni kell, hogy milyen célra szeretnénk használni, és milyen lehetőségeink vannak a telepítésre. Fel tudjuk szerelni a falra, vagy a kerítésre akarjuk kötözni? Az UV-sugárzás ellen is legyen hatásos, vagy csak éppen nyújtson egy kis takarást? Legyen hordozható vagy stabil, fix hellyel rendelkezzen?

Ezekre a kérdésekre mind választ kell adnunk, mielőtt letesszük a voksunkat valamely termék mellett. Összefoglalva tehát: a szürke árnyékoló háló alkalmas a kerítésre, erkélyre inkább a napellenző vagy a legyező árnyékoló lehet megoldás, de vásárolhatunk kihúzható árnyékoló falat duplán is! Egy biztos: az árnyékolóval minőségibb lesz kertben és a medence mellett töltött idő!

argep.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2