Csővázas medencék

A kategóriában 5 termék van

Csővázas medencék egyszerűtől a luxusig!

108

Csővázas medencék


Az INTEX és a Bestway termékei között is találunk csővázas medencéket. Ezek a típusok általában hosszabb ideig használhatóak, ha a tárolásuk megfelelő. Nagyon fontos, hogy a hidegebb időszakokban letakarítva, szétszedve elrakjuk, mert, ha kinn marad, az akár a garancia visszavonásával is járhat. Széles méretválasztékban kapható, akár nagyobb társaságok részére is alkalmas fürdőhelyet biztosíthat. Kétféle alakban kapható: van kör alakú és téglalap formájú. A beüzemelése nem vesz több időt igénybe, mint egy puhafalú medencénél, viszont ugyanakkora vízének a felülete az alján, mint a tetején. A puhafalú medencék olcsóbbak ennél a típusnál, viszont ennek a PVC fóliája sokkal erősebb a vázas megoldás miatt. A fémpalástos medencék kicsivel drágábbak, viszont azok között már találhatunk akár faborításút is.

Az első és legfontosabb, ha egy ilyen típuson törjük a fejünket, és nem szeretnénk épített medencét, hogy egyenletes talajra kell beüzemelni, hogy a ragasztása, és tartása a lehető legtökéletesebb legyen. Többféle megoldás is létezik a felület kiegyenlítésre, az egyik legnépszerűbb a betonozás, a másik pedig a geotextília és homok kombinációja.

Ennél a típusnál szintén elengedhetetlen tartozék a szűrő és a vegyszerek, használata, hiszen a magas vízhőmérséklet, a gyakori használat maguk után vonják a kötelező és rutinszerű tisztítást a megfelelő vízminőséghez.

CIB és kártyalogók
Az oldal tetejére
nincs dynretteszt