RAIN BIRD Csatlakozó könyök SBE-075 3/4" KM

A szórófej bekötés része, valójában egy kis méretű bordás pipa, amelynek segítségével rögzítjük a szórófejet a rugalmas szórófejbekötő csőhöz. Tesszük ezt úgy, hogy a menetes részt beteflonozzuk, betekerjük a szórófejbe, majd a bordás részt betekerjük a szórófejbekötő csőbe. A piacon kapható bordás könyökök közül a legmegbízhatóbb, hosszú élettartamú, könnyű szerelhetőségével a profi öntözősök között nagy népszerűségre tett szert.

Ez a Rain Bird csatlakozó könyök  kiváló választásnak bizonyulhat az áruházunkban kapható kiváló minőségű Poliext által gyártott szórófejbekötő csővel kiegészítve. Telepítésükkel elérhetjük, hogy szórófejeinket változatos terepviszonyok mellett is kiválóan tudjuk alkalmazni és a lehető legeffektívebben, a legkiválóbb szögben öntözzük be a kívánt területet. 


A Rain Bird csatlakozókönyökök segítségével elérhetjük, hogy a föld alatt futó KPE csövön található nyeregidomhoz képest megadott távolságra helyezzük el a szórófejet, rotátort, illetve tereptárgyakhoz rögzítsük azt. A rugalmas szórófejbekötő csővel együtt a következőképpen alkalmazzuk:
A föld alatt elhelyezett KPE csőre felhelyezzük a nyeregidomot, majd alaposan meghúzzuk az illesztésnél, nehogy elforduljon. A látható lyukon keresztül megfúrjuk a KPE csövet, arra ügyelve, hogy a másik végét át ne fúrjuk, mert akkor szintén elszökik a víz természetesen. A nyeregidomba megy bele ez a Rain Bird csatlakozókönyök, mely illesztését teflonszalaggal is biztosítjuk a csöpögésmentes csatlakozás elérése végett. Ahogy már fentebb leírtuk, a szórófejházba is beletekerjük a beteflonozott könyököt (más néven bordás pipát), majd a kettőt összekötjük a rugalmas szórófejbekötő cső segítségével.


Ha elakadna a telepítés során, vagy valami nem egyértelmű, nyugodtan kérdezzen szakértő kollégáinktól, akik készséggel segítenek és elmagyarázzák a lépéseket, ha valami nem lenne világos a gyakorlatban. Ingyenesen igényelhető öntözőrendszer szaktanácsadásunkkal élve most könnyedén kiküszöbölhet bármilyen jelentkező problémát öntözőrendszer elemeinek az összeszerelése, telepítése során. 


A Rain Bird csatlakozó könyökök  egytől egyig kiváló termékek, melyekre garanciát is vállalunk. A cég maga roppant megbízható, a Rain Bird amerikai nagyvállalat ugyanis globális szinten nyújt prémium kategóriás öntözéstechnikai megoldásokat. 


Válassza tehát ezt a RAIN BIRD Csatlakozó könyök SBE-075 3/4" KM terméket és telepítse szórófejeit tetszőlegesen a kertje különböző pontjain, terepviszonyoktól, talajszinttől függetlenül bárhova, a leghatékonyabb öntözés elérése érdekében!

 

Nem kompatibilis a Rain Bird XF sorozatú cseppvezetékkel vagy az XBS sorozat csepegtető csövével.

Szereléskor, összekötéskor nem szabad kenőanyagot használni!


Műszaki adatok
-KPE csövekhez, szórófej bekötéshez
-Alkalmazható csőméret: 16 mm
-Külső menet: 0.75"
-Iránytörés: 90°
-Nyomás: max. 5.5 bar

A kép csak illusztráció !

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez a termék higiéniai terméknek minősül és az ASZF-ben foglaltak értelmében, a termék beépítését, használatát követően nem érvényes rá az elállási jog.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
argep.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2