Termék leírása
A japán rizsfőző ihlette Kamado faszéngrill az 1960-as években világszerte elkápráztatta a grillmestereket.
Ha egyszer kipróbálta, soha nem fog lemondani róla, mert a grill olyan előnyökkel rendelkezik, amelyekkel a hagyományos grillek nem vetekedhetnek:
2 cm vastag kerámiafal
Ennek köszönhetően a kapott hő egyenletesen oszlik el a grill belsejében.
Légmentes fedél
A grill 50 °C és 425 °C közötti hőmérsékletet ér el, miközben rendkívül kevés tüzelőanyagot fogyaszt (akár 50%-kal kevesebb faszénnel, mint a hagyományos grillek)..
Ovális forma
A grill egy normál sütőhöz hasonló hővákuumot hoz létre, amely a grill közepén szabályozható, ez lehetővé teszi, hogy a grill nem csak grillezésre, hanem lassú sütésre vagy füstölésre is használható.
A fedélen található hőmérő kijelzi a belső hőfokot, és megkönnyíti a szabályozást.
Megtartja a nedvességet, így a grillezett étel nem szárad ki és kimondottan szaftos marad.
Könnyen tisztítható
A grill használat után 350°C-ra melegszik fel, így elégeti a kormot, a zsírt és az ételmaradékot a belsejében.
Kifejezetten alkalmas a korlátozott helyigényű grillmesterek számára, vagy azoknak, akik szeretik a grillezőt kirándulásra vinni. Könnyen szállítható rövidebb távolságokra, elfér az autó csomagtartójában is.
A stabil, rozsdamentes acél állvány egyszerűen elhelyezhető, és tökéletes alapot biztosít a grill kupolájának