Hasznos tanácsok, kérdések-válaszok

Intex jacuzzi – korlátlan otthoni pezsgőfürdő élmény

2022.09.05 12:00

Ha a simogató meleg időben szokásoddá vált, hogy kint időzöl a kerti medencédben a lágyan ringató vízben, akkor a rövidülő nappalok és a hűvösebb időjárás miatt talán már nem esik olyan jól a pancsolás. De rá se ránts! Nem kell lemondanod a valódi spa élményről ezután sem. Egy Intex jacuzzival fantasztikus buborékos fürdőélményt varázsolhatsz a lakásodba, de még a teraszra is. Emiatt pedig legyen bármilyen is a kinti időjárás, télen-nyáron élvezheted majd a saját, külön bejáratú otthoni wellnesst.

Lazíts otthon a saját Intex jacuzziban!

Webáruházunk Intex jacuzzi termékeivel otthonodba csempészhetsz egy cseppnyi valódi luxust. Játssz csak el a gondolattal, hogy megérkezel az egész napi hajtást követően az otthonodba. Ekkor már nem igazán vágysz semmiféle pörgésre, csak egy finom és kellemes estére. Miért ne kapcsolnád össze a kellemest a hasznossal? Ehhez remek lehetőséget biztosít, ha van az otthonodban egy saját Intex jacuzzid. Ebben csobbanva aztán nap nap után igazi spa élményben lehet részed.

Az ellazulás mellett a pezsgőfürdőzés számos remek más hatását is élvezheted: elég csak húsz perc, és felmelegszik a tested a téged körülölelő és simogató buborékok között. Az erek kitágulnak, csökken a vérnyomásod. Ha esetleg alvásproblémákkal küzdesz, gyakran javasolják, hogy a gyógyszerek használata előtt próbálkozz a rendszeres jacuzzi használattal. Bizonyítottan csökkenti a stresszt, áldásos lehet fejfájás ellen, és a bőrre is csodás a hatása. Rengeteg hölgy használja – sikerrel - a narancsbőr elleni harchoz is.

Biztonságos wellnessélmények otthoni környezetben is

Nálunk, a Medence Óriásnál kapható Intex jacuzzik nagy előnye, hogy akár kül- és beltéren akarod élvezni az otthoni wellness örömeit, felállíthatod és áthelyezheted bárhová a terméket: a fürdőszobába, az erkélyre, a teraszra vagy akár a kertbe is. Nem kell tehát lemondanod a luxus wellnessélményekről sem télen, sem pedig nyáron.

Egy 6 személyes mobil Intex jacuzzi nemcsak neked jelentheti az otthoni wellnessezés örömeit, de ezt a remek élményt másokkal is mindig megoszthatod. Fantasztikus romantikus pillanatokat élhettek át kettesben a kedveseddel a saját otthonotokban egy jacuzzizással egybekötött esti programmal. Vagy szervezhetsz pezsgőfürdőzéssel összekapcsolt partyt is a baráti társaságodnak. Biztos többen lesznek olyanok, akik nagyra fogják értékelni ezt a gesztust, mert a fertőzésektől való tartózkodásuk miatt már régen nem élvezhettek egy hasonlóan kellemes csobbanást. Egy jól karbantartott, megfelelően tisztított és felszerelt otthoni Intex jacuzziban garantált a biztonságos csobbanás.

Rendkívül strapabírók az Intex jacuzzik

A mobil Intex jacuzzik azért is ideálisak az otthoni pezsgőfürdőzéshez, mert nem csak egy helyre, mozdíthatatlanul kell beszerelni a pezsgőfürdőt. A PureSpa mobil jacuzzikat nagyon egyszerű felfújni, összeállítani és használatba venni, vagy fordítva, áttelepíteni is. Nem gond, ha elköltözöl, utazik veled a kedves és annyi emléket és élményt diszkréten megőrző jacuzzid. Még amiatt sem kell aggódnod, hogy sérülékeny lenne az oldala. Merev váz tartja, az oldalfal anyaga pedig rettentően sokat kibír. Az sem árt neki, ha a felső karimára ráülsz. Hiba nélkül jutnak majd be a kellemesen felmelegített levegőbuborékok, hogy kényeztessenek és hosszan relaxálhass a melegen tartott vízben.

Ha felkeltettük érdeklődésed valamelyik Intex jacuzzink iránt, keress és kérdezz minket elérhetőségeinken!

Legfrissebb szakmai cikkeink

argep.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2