Hasznos tanácsok, kérdések-válaszok

Intex Purespa Greywood Deluxe – kényelem és luxus egy gombnyomásra

2022.06.15 10:00

Ma már egyáltalán nem megfizethetetlen luxus, ha van az otthonodban saját Intex Purespa Greywood Deluxe jakuzzi.

Igazán felemelő és nagyon megnyugtató, mikor egy fárasztó napot követően beülhetsz a saját, kristálytiszta vizű jakuzziba, és már nem kell semmi másra figyelned, csak a több mint 100 fúvókából érkező, nagyon finom légbuborékok játékára és az elandalító csobogásra.

Kellemesen relaxáló élmény ez, melyet minden egyes nap élvezhetsz otthon egyedül vagy családi körben, baráti társaságban is.



Relaxáció, terápia és ellazulás az Intex Purespa Greywood Deluxe jakuzziban

Szinte csak egy gombnyomás, és máris indulhat a nyugtató hatású terápiás fürdés az Intex Purespa Greywood Deluxe jakuzziban, melynek rendszerközpontja rendkívül könnyen kezelhető. Nincs semmi fakszni, nagyon hamar bekapcsolnak a nagy teljesítményű buborékfúvókák. Ezzel indulhat is a kényeztető vízi masszázs. Ez van, akit felfrissít, de van, akit tökéletesen ellazít és kikapcsol. Nem véletlenül szeretik ezt olyan sokan. Bizonyított számos pozitív hatása: javítja a perifériás ér- és nyirokkeringést, valamint a merevségek feloldásához is nagyban hozzájárulhat. Van, hogy a gyógymasszázs nem alkalmazható egyes testrészek fájdalma miatt. Ilyen esetekben is nagyon kellemes és hatásos a vízsugarakkal vagy buborékokkal történő masszázs.

Tartós és strapabíró az anyaga és kiváló az alapfelszereltsége

Webáruházunk számos jakuzzit forgalmaz, ezek közül az Purespa jakuzzik nagy előnye, hogy vázuk merev, éppen emiatt alig lehet egyáltalán érezni, hogy levegővel van ez a medence felfújva. A Fiber-Tech technológiának köszönhetően pedig olyan prémiumminőségű anyagból készült a termék anyaga, hogy a felső peremre akár rá is lehet ülni, az nem fog majd összelapulni vagy behorpadni.

Emellett még az elektromos vízlágyító rendszer is biztosítja a hosszú és biztonságos használhatóságot. Nem mindegy ugyanis, hogy a belső csőrendszert és a vízforgató lapátot mennyi ideig lehet gond nélkül használni. Ebben segít ez a remek beépített elektromos vízlágyító rendszer. Az okos Intex Purespa Greywood Deluxe jakuzziban pedig a légbuborékok előmelegítve törnek a felszínre, tehát nem hűtik le a korábban felmelegített vizet. Ez is pénzt spórol tehát neked.

Egyszerű a telepítése és nagyon könnyű a kezelése is

Igazán egyszerűen tudod telepíteni ezt a remek otthoni jakuzzit, szerszámok sem kellenek hozzá. Az összeszereléshez természetesen egy DVD-t is mellékeltek, melyen egy videó segíti az egész folyamatot. Ez a program persze barátokkal vagy a családdal együtt is irtó jó móka lehet ám. Az Intex Purespa Greywood Deluxe jakuzzit a saját gépészetével is fel tudod fújni és megerősített, műbőr borítású, ellenálló védőtakarót is kapsz hozzá. A papírszűrős vízforgató rendszer képes hatékonyan megtisztítani óránként akár 1741 liter vizet.

Azt ajánlják, hogy 40 foknál soha ne legyen melegebb a jakuzziba beletöltött víz. A készülék ezt imponálóan gyorsan fel tudja melegíteni: a négyszemélyes egy óra alatt 1,5-2,5 fokot, míg a hatszemélyes modell 1-2 fokot emel a hőmérsékleten. Mivel nemcsak beltéren, hanem kint is felállíthatod az Intex Purespa Greywood Deluxe jakuzzit, ez hűvösebb időben külön előnyt jelenthet.

Ha az itt megvásárolható Intex Purespa Greywood Deluxe jakuzzikról további tájékoztatást szeretnél kapni, vagy egyéb információra lenne szükséged, várjuk kérdéseid és jelentkezésed elérhetőségeinken.



Legfrissebb szakmai cikkeink

argep.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2