Hasznos tanácsok, kérdések-válaszok

Pompás pancsolás bármely Intex jacuzziban

2022.03.10 10:00

Egy fárasztó napot követően igazi áldás, ha otthon vár rád egy Intex jacuzzi.

Már elképzelni is gyönyörűség a finoman fodrozódó lágy vizet, annak kellemes melegségét és a huncut kis csiklandozó légbuborékokat, amelyek a pancsolás közben fáradhatatlanul körbeölelnek és gondoskodnak a maximális ellazításodról.

Ebben a kellemes és barátságos közegben a feszültség is pillanatok alatt elillan. Igazi spa élmény, amelyért még csak ki sem kell lépni a házból. Az Intex jacuzzik nagyon egyszerűen felállíthatók, így nagyon hamar használatba lehet őket venni. Luxuskényeztetés higiénikusan és megfizethető áron.

 

Intex jacuzzi – a megfizethető luxus otthonodban

Sokan talán úgy vélik, hogy a jacuzzi valamilyen japán vagy más, távol-keleti kifejezés, pedig dehogy! Kaliforniában találták fel ezt a remek hidromasszázs berendezést az ötvenes években az olasz származású Jacuzzi-fivérek. A család gyárában a repülőgépek mellett készítettek szivattyúkat is. És ez igazán nagyon jól jött, amikor az egyik rokonnak azt javasolta az orvosa, hogy alkalmazzon hidromasszázs kezelést, mert így nagy eséllyel enyhülni fognak a reumás fájdalmai.

Nosza, a Jacuzzi-fivérek „összedobtak” egy erre alkalmas kádat fúvókákkal. Ezt az egyikük továbbfejlesztette, ebből lett a ma is ismert változat őse. Vízmelegítővel volt ellátva, így abban is – pont, mint a nálunk kapható Intex PureSpa jacuzzikban – nagyon kellemes meleg légbuborékok kényeztették azt, aki erre vágyott.

Miért ennyire népszerű az Intex jacuzzi?

Az Intex jacuzzik lényegében felfújható, kisebb medencék, amelyeknek merev anyagból készült a vázuk. Az oldaluk anyaga is masszív, háromrétegű, megerősített PVC. Ez pedig annyira bírja a gyűrődést, hogy még akár a felső peremére rá is szabad ülnöd, nem károsodik tőle. Emellett még azért is igazán sokan kaptak már kedvet egy ilyen hidromasszázs berendezés megvásárlásához, mert nagyon sokáig gondoktól mentesen használható. Beépített elektromos vízlágyító rendszer gondoskodik arról, hogy a túl kemény víz miatt az érzékeny fúvókák vagy a vízforgató lapát és a belső csőrendszer nehogy nagyon hamar tönkremenjenek. Éppen emiatt rendkívül gazdaságos termék az Intex jacuzzi.

Amiatt, hogy a körben elhelyezkedő 120 fúvókán át nem hideg, hanem nagyon kellemes meleg levegő kerül a vízbe, a már előre felmelegített víz sem fog túl hamar lehűlni. Amellett, hogy így sokkal kellemesebb élményben lesz részük a jacuzziban éppen ellazulóknak, sokkal kevesebb energia kell a kellemes vízhőmérséklet megtartásához. Megint csak kíméli a pénztárcád. 

Egyszerű felállítani és problémamentes áttenni egy másik helyre

795 liter víz fér el egy Intex jacuzziban, így nem igazán érdemes gyakran mozgatnod. Ám ha mégis át kell valamiért tenned egy másik helyre, csak le kell engedned a vizet, és már pakolhatod is át. Akár még kültérre is. Össze is csomagolhatod és más helyre is át tudod szállítani könnyedén és újból fel tudod állítani. Egy költözés tehát nem jelent akadályt. Nem kell könnyes búcsút vennetek egymástól, az új helyen is élvezheted majd az otthoni kényeztető luxus buborékos ellazulást a saját jól megszokott Intex jacuzziban.

Itt nálunk, a Medence Óriásnál kapható Intex PureSpa jacuzzi modellek bármelyikével és a hozzájuk illeszkedő jacuzzi kiegészítőkkel még teljesebbé tudod tenni az otthoni spa hangulatot. Ha felkeltettük érdeklődésed valamelyik Intex PureSpa jacuzzi iránt, bátran keress minket és kérdezz elérhetőségeinken!

Legfrissebb szakmai cikkeink

argep.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2