Hasznos tanácsok, kérdések-válaszok

Intex PureSpa – a megfizethető mobil pezsgőfürdős élmény

2022.02.08 11:00

Az igazi spa élmény már egyáltalán nem elérhetetlen a saját otthonodban.

Ehhez nem szükséges az Eurojackpoton a több milliós fődíjat bezsebelned. Hiszen ma már igazán remek és megfizethető termékekkel tudod magad házilag is kényeztetni és élvezni a jól megérdemelt, ellazító buborékokat a saját Intex PureSpa jakuzzival felszerelt fürdődben.

Hívd meg a barátaid is egy kellemes vizes házibulira. Nagyon vidám időt tölthettek majd el így együtt. Főleg, ha a cégünk kínálatában kapható Intex PureSpa jakuzzitartozékok is kéznél vannak ilyenkor a még teljesebb kényelemhez.

 

Miért jó választás bármely Intex PureSpa jakuzzi és jakuzzikiegészítő?

Az Intex PureSpa jakuzzikiegészítő termékekkel az önmagában is fantasztikus jakuzzis csobbanást még tökéletesebbé teheted. Hiszen a lényeg az, hogy a lehető legtöbbet ki tudd hozni az általad korábban megvásárolt spa termékekből, köztük az Intex PureSpa jakuzziból. A nálunk kapható Intex PureSpa jakuzzikiegészítőkkel lesz teljes az otthoni spa élmény. Legyen szó bármelyik nálunk megvásárolható Intex PureSpa mobil jakuzziról, egy, a márkacsaládba tartozó felfújható ülőke, egy fejtámla vagy egy pohártartó igazán luxusélménnyé teszi a mindennapokat.

Mobilizált luxusélmény

Az otthoni pezsgőfürdőzéshez már nem kell az egy helyre, mozdíthatatlanul beszerelt, azaz beépített jakuzzi. Itt, a Medence Óriás weboldalon több Intex PureSpa mobil jakuzzi közül választhatsz. Ezek a termékek egyszerűen és gyorsan felfújhatók és könnyedén leereszthetők, majd az otthonod másik helyiségébe vagy akár egy másik lakásba is nagyon könnyen átszállíthatók. Na de nem túl sérülékeny az oldaluk ezeknek a mobil jakuzziknak? Dehogy! A vázuk merev anyagból készült, az oldaluk pedig nagyon strapabíró kiképzésű anyagból. Képzeld, a felső peremre még rá is ülhetsz. Nem árt neki.

A vízben körben 120 fúvókából érkeznek a levegőbuborékok. Igen ám, de itt felmelegített levegő kényeztet téged. Erről egy extra készülék gondoskodik, így végig nagyon finom és egyenletes hőmérsékletű vízben relaxálhatsz. Nem fogja ugyanis lehűteni a sok-sok hideg buborék a jakuzziban lévő vizet. A hideg gyöngyöző buborékokat majd inkább az Intex PureSpa pohártartón rád váró pezsgő kortyolgatásakor élvezd!

Körkörös védelem, extra kiegészítők

Attól sem kell tartanod, hogy a túl kemény víz esetleg kárt tehet idő előtt az olyan sok élményt biztosító fúvókákban. Nem, mert elektromos vízlágyító rendszer működik az Intex PureSpa mobil jakuzzikban. Nincs veszélyben így a belső csőrendszer sem és a vízforgató lapát sem. És ez nagyon lényeges az Intex PureSpa jakuzzik esetében, mert hát nem igazán lenne kellemes és kifizetődő ezeket a fontos alkatrészeket gyors egymásutánban kicserélni. A beépített Intex sóbontóval ráadásul még a medence vegyszerek 80 százaléka is megtakarítható. Nálunk ezt is megtalálod.

Minden, itt a Medence Óriás weboldalon megvásárolható Intex Jacuzzi PureSpa fejpárnát kifejezetten az Intex PureSpa jakuzzikhoz tervezték. Csak helyezkedj el kényelmesen a vízben, a fejpárna segíti a még teljesebb ellazulást. Nagyon könnyen felszerelhetők, nem kell sokat bajlódni velük. Ráadásul nem mozdulnak el. Tökéletesen kikapcsolhatsz. A napi hajtást követően a jól megérdemelt jutalmad a vízben lebegés, a buborékok simogatásának élvezete.

Ha felkeltettük érdeklődésed valamelyik Intex PureSpa termékünk iránt, sok szeretettel várjuk kérdéseid, illetve megkeresésed elérhetőségeinken.

Legfrissebb szakmai cikkeink

argep.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2