Hasznos tanácsok, kérdések-válaszok

Felfújható vendégágy

2021.11.12 14:43
Tóth Zoltán

Intex Delux felfújható vendégágy - megfizethető és kényelmes is

Vannak helyzetek, mikor bizony kényelmes, megszokott fészkünket hátrahagyva máshol hajtjuk álomra a fejünket. Lehet szó utazásról, nyaralásról, bulizásról vagy még gyerekzsúrról is. Ilyen helyzetekben nagyon praktikus, ha van a helyszínen egy vagy akár több, Intex Delux felfújható vendégágy, melyen ki lehet pihenni a fáradalmakat. Csak elő kell kapni, fel kell pumpálni, és máris lehet őket használni.

Persze a klasszikus helyzetekben is – nyaralás, sátorozás vagy a teraszon való heverészés – nagyon jó szolgálatot tesznek ezek a cégünk kínálatában kapható felfújható vendégágyak.

Miért jó választás bármelyik Intex Delux vendégágy?

Ezek a kompakt, egyszerűen kezelhető és szállítható termékek már egyáltalán nem emlékeztetnek a korábbi felfújható matracokra. Erős anyagból készülnek, praktikusak és nagyon kényelmesek ezek az Intex Delux matracok. Mérettől függően 2-3 perc alatt fel lehet őket fújni.

Egyszerre több felnőtt és gyerek számára biztosítanak kényelmes nappali vagy éjszakai pihenést. A beépített elektromos pumpával gyerekjáték felfújni őket. Felső részük selyemhatású, oldalaik és alsó részük műanyagból készül, ezáltal igazán strapabírók. Egy Intex Delux felfújható vendégágy tulajdonosa hosszú időn keresztül élvezheti a termék által kínált előnyöket. És napjainkban, mikor igazán kiélezett verseny folyik a felfújható matracok, illetve vendégágyak piacán, ez igazán hatalmas előny.

Az Intex Deluxe felfújható vendégágyak Fiber-Tech belső szerkezetét megerősítették egy könnyű, de erős szövettel, ezáltal rendkívüli kényelmet és tartósságot tudtak elérni – a vásárlók és használók nagy örömére. Ellentétben a PVC termékekben alkalmazott I-Beam technológiával, ahol igazán nagy mértékű a fekvő alkalmatosságok nyúlása, a Fiber-Tech esetében ezt soha nem tapasztalják a felhasználók.

INTEX Deluxe Raised felfújható vendégágyak

Cégünk kínálatában többféle méretben is megtalálhatók ezek a minőségi termékek. Mindegyiket pont olyan egyszerű felfújni, mint leereszteni és elpakolni. Tárolásuk is éppen ennyire könnyű, kis helyen elférnek a szekrényben vagy a tárolóban. Szállításuk sem bonyolult, a családi autóba egyszerűen bepakolhatók a csomagok mellé. Nem csak bel-, hanem kültéren is felállíthatók otthon, nyaraláskor, a medence partján vagy a teraszon is.

Mind a 99 x 191 centiméteres, mind pedig a 152 x 203 centiméteres Intex Deluxe felfújható vendégágy 42 cm magas, kompakt és egyszerűen kezelhető. Előbbit két, utóbbit három perc alatt lehet felfújni. A visszajelzések egyaránt rendkívül kényelmesnek írják le őket. Mindkettőben beépített párnarész és elektromos pumpa is van, Fiber-Tech belső szerkezettel készült erős, de könnyű anyagból, selyemhatású felső résszel, műanyag oldalakkal és aljrésszel.

A nagyobb vendégágy peremes kialakítású, a kisebbnek a fekvőfelülete pedig 0,53 mm magas és vízálló, oldalát és alját pedig pedig 0,38 mm vastag fólia védi. Legnagyobb teherbírása 136 kg.

Nagyon kényelmes, praktikus és megbízható

Aki úgy dönt, hogy beszerez egy felfújható vendégágyat, igazából minden eshetőségre felkészül: nagy vendégjárásra, bulizásokra, kényelmes pihenésre a kiruccanások alkalmával is. Sőt, még egy albérletben is jó szolgálatot tesz egy Intex Deluxe felfújható vendégágy egy igazi ágy helyett is.

Ha felkeltettük érdeklődésed valamelyik Intex Deluxe felfújható vendégágyunk iránt, sok szeretettel várjuk kérdéseid, illetve megkeresésed elérhetőségeinken.

Legfrissebb szakmai cikkeink

argep.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2