Fedezze fel a kivételes élményt, amit egy automatizált medencetisztítás nyújt és tapasztalja meg a kiváló Maytronics Dolphin Robot S Line medencetisztítást az S400 modellel. Lépjen előre egy új medencetisztítási élmény felé ezzel a csúcskategóriás robottal, amely még nagyobb könnyedséget és szabadságot biztosít Önnek. Használja ki az S400 fejlett képességeit és a könnyű kezelhetőségét!

Az új MyDolphin™ Plus mobilalkalmazással bárhonnan és bármikor irányíthatja robotot. Vezérelje akár távolról is a többfunkciós tápegységen keresztül, vagy okostelefonról. Ideális minden medencepadló, oldalfal és vízvonal tisztításához, 15 méter medence hosszúságig. Intelligensen alkalmazkodik a medence formájához és az akadályokhoz, a maximális teljesítmény elérése érdekében. Kétfajta szűrőjének köszönhetően - durva és ultra finom szennyeződésekhez - tökéletesen tiszta vizet eredményez.

Mydolphin alkalmazás
Okostelefon alkalmazás a kényelem érdekében. A MyDolphin™ alkalmazással akár távolról is működtetheti, beállíthatja a tisztítási programot, vagy lekérdezheti a robot állapotát.

Power Stream mozgatási rendszer
Többirányú vízáram biztosítja az állandó tapadást a függőleges felületeken. Ennek segítségével hatékonyan takarítja a medencefalat és a vízvonalat is, de a pontos navigáláshoz is hozzájárul.

Többszörös szűrés
Külön szűrőkazetták segítségével leszűri a durva, a finom és az ultrafinom szennyeződéseket is, így tökéletesen tiszta vizet eredményez.

Gyors beüzemelés, könnyű szerelés
Egyszerűen javítható, nem szükséges gyári szervizelés, a minősített szakkereskedések a legtöbb esetben gyorsan javítanak, szükség esetén cserélik az alkatrészt, időszakonként felülvizsgálatot is végeznek.


Technikai adatai:
-Ajánlott medencehossz: 15 m
-Ajánlott maximális medenceméret: 12 x 6 m
-Tápegység: IOT 120W + BT, heti időzítés
-Kábel hossz: 18 m
-Ciklus idő: 1 / 1.5 / 2 / 2.5 óra
-Tisztítási módok: rövid, gyors, általános, teljeskörű
-Szívóteljesítmény: 15 m3/óra
-Szűrés: Többrétegű szűrő, durva, finom és ultrafinom
-Kábelcsavarodás gátló: Igen
-Kefe típusa: PVC + Aktív
-Üzemi vízhőmérséklet: 6-34 C
-Teljes padló és oldalfal és vízvonal tisztítás
-Súlya: 7.5 Kg

Használati utasítás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez a termék higiéniai terméknek minősül és az ASZF-ben foglaltak értelmében, a termék beépítését, használatát követően nem érvényes rá az elállási jog.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
argep.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2