PÜNKÖSDI AJÁNLATUNK
Vásárolj bármit legalább 30.000 Ft értékben most hétvégén és INGYEN SZÁLLÍTJUK a PUNKOSD kuponkóddal! hátralévő idő:


Az M sorozat új generációjának tagja az M600, aminek erőteljes felépítése a legkeményebb szennyeződések eltávolítására lett kialakítva. Maytronics Dolphin M600 robotmedencetisztító egyszerű működésével és kényelmes kezelésével rendkívül hatékony medencetisztítást biztosít akár 15 méter hosszú medencékhez is.

Maximalizáltuk a tisztítási teljesítményt, a legnagyobb szűrőkosárral szereltük fel és optimalizáltuk a manőverezését. Extrém tartósságának köszönhetően akár kisebb közületi medencék tisztítására is alkalmas.

Az applikációval történő irányítás és programozási lehetőség maximális kényelmet biztosít bármilyen méretű vagy alakú medencéhez. Az új MyDolphin™ Plus mobilalkalmazással az M600 mindig kapcsolatban van, így bárhonnan és bármikor irányítható.

Kábel csavarodást megelőző rendszer
A kábel csavarodást megelőző forgó meggátolja, hogy a kábel összegabalyodjon. Amikor a Dolphin robot a medencében körbe-körbe mozog, a forgó biztosítja, hogy a kábel szabad és egyenes legyen, így a medencében szabadon tud közlekedni!

Caddy
Hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa.
De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.

Többrétegű kombinált 3D szűrés
A durva előszűrő megszűri a nagyobb törmelékeket, míg a cserélhető panelekkel szerelt szűrőkosár eltávolítja a finom és ultrafinom szennyeződéseket, így tökéletesen tiszta vizet eredményez.

Kettős meghajtású motor
A kettős meghajtású motor segíti a robotot, hogy ügyesebben és gyorsabban tudjon manőverezni, ezzel is segítve, hogy a medencét formától, szintváltozástól és akadályoktól függetlenül bejárhassa.

"Pick Me Up" funkció
A robot magától kimegy a medence szélére, hogy könnyen kiemelhesse. Ne a kábellel húzza ki a robotot a medence szélére, hagyja, hogy az magától kijöjjön. A mobil alkalmazás „Pick me up” módja is lehetővé teszi, hogy a medence szélén várjon rád.

Könnyű kiemelés
A gyors, tiszta vízkiömlés és a könnyű, ergonomikus kialakítás megkönnyíti a robot kivételét a medencéből!

Fontosabb jellemzők és előnyök:
-Így még könyebben kiemelhető a robot a medencéből.
-Aktív keferendszer.
-Kiváló szűrőkosárral ellátott, amely nagy tárolási kapacitást biztosít a szennyeződésekhez.
-Többrétegű szűrő rendszerrel rendelkezik.
-Okostelefon és MyDolphin applikációs távoli elérés funkció.
-A szűrőkosár a készülék fedelét kinyitva könnyen kiemelhető, így könnyű és kényelmes a karbantartása.
-Kábel csavarodást megelőző rendszerrel rendelekezik.
-Gyors és fordulékony PowerStream rendszernek köszönhetően.
-Kerekeken mozgatható állvánnyal vagyis a hordozókocsival (caddy) könnyen szállítható és tárolható.
-Mydolphin plus app: kézi vezérlés, heti időzítés, támogatás, beállítások, tisztító programok, ciklusidő, késleltetés, pick-me-up funkció, FI szenzor
-A könnyen kezelhető applikáció segítségével gyorsan és egyszerűen regisztrálni tudod online a Dolphin medencetisztító robotot.

Ezután bármikor és bárhonnan elérhetővé és irányíthatóvá válik számodra a robot. A következő üzemelés időpontját bármikor ellenőrizheted. Az applikáción keresztül beállíthatod a heti időzítést, a tisztítás módját és a szűrési ciklus hosszát (1,5-2-2,5 óra).
A heti időzítés funkció lehetővé teszi a robot programozását, hogy az mindig automatikusan kezdjen el tisztítani egy megadott időpontban. 

Fontos információk a medencerobotból
Van néhány szempont, amely fontos minden modell vásárlásakor, és amelyet nem szabad elhanyagolni, mielőtt egy medencerobotot vásárolna. A medence mérete különösen fontos, de inkább döntő jelentőségű a medencerobot vásárlásánál. Ez az egyik legnagyobb különbség az egyes modellek között, mivel nem minden robotot ugyanolyan méretű medencére terveztek. Ezért mindig ellenőriznie kell vásárlás előtt medence méretét és egyéb tulajdonságait a forma és az anyagok szempontjából. Ez a legegyszerűbb módszer ahhoz hogy a megfelelő modellt válassza ki.

Szükséges vízviszonyok
tökéletes tisztítási eredményeinek elérése érdekében kövesse az általános használati utasításokat és egyéb információkat. Különösen a vízviszonyoknak kell optimálisnak lenniük:
-Egy sós víz medence , a sótartalom (NaCl) 5000 ppm kell nem szabad túllépni a használat során .
-Egy klórozott vizes medence , a maximális koncentráció 4 ppm .
-A porszívó használata közben a víz hőmérséklete 6 és 35 fok között lehet .

Technikai adatai:
-Ajánlott medencehossz: 12 - 15 m
-Ajánlott maximális medenceméret: 12 x 6 m
-Elektromos védelem – porszívó: IP 68
-Elektromos védelem – transzformátor: IP 54
-Elsődleges feszültség: 230 / 50 - 60 V / Hz
-Másodlagos bemeneti feszültség: 29 V DC
-Kábel hossz: 18 m
-Ciklus idő: 1.5 / 2.5 / 3.5 óra
-Szívóteljesítmény: 19 m3/óra
-Szűrés: Többrétegű szűrő + 2 panel
-Kefe típusa: Kombinált Aktív Kefe
-Üzemi vízhőmérséklet: 6 - 34 °C
-Teljes padló és oldalfal és vízvonal tisztítás
-Súlya: 11.5 Kg

Használati utasítás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez a termék higiéniai terméknek minősül és az ASZF-ben foglaltak értelmében, a termék beépítését, használatát követően nem érvényes rá az elállási jog.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
argep.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2