Egy egyszerű és komplett fürdővízkezelési mód papír és homokszűrőberendezéssel szerelt medencékhez.

Felhasználási terület: Ezt a terméket kizárólag a megadott leírás alapján használja. A TOTAL BLUE 20 tabletták tartalmazzák a 3 legfontosabb funkciót mind a fürdővízkezeléshez papírszűrővel ellátott medencéknél. A fertőtelenítés kiegészítéseként az algamentesítés és pH szabályozás mellett a TOTAl Blue 20 gondoskodik a kristálytiszta és tengerkék vízről.Az új hatóanyagkombináció lelehetővé teszi aa biztonságos és egyszerű felhasználást kis medencéknél is.A TOTAL BLUE 20 egy komplett medencefertőtlenítés a hosszútávú fertőtlenítésre, algamentesítés és pH stabilizálás. A TOTAL BLUE 20 tabletta hosszú időn keresztül hat baktériumok, vírusok gombák és algásodás ellen. A TOTAL BLUE20 tabletta bármilyen keménységi fokú víznél használható.A tabletták teljesen feloldódnak nem képeznek lerakódásokat és nem tömítik el a szűrőberendezést.

Felhasználási javaslat: A megfelelő hatás elérésének érdekében állítsa be a víz pH értékét 7,0-7,4 -közé pH mínusz vagy pH plussz segítségével. A TOTAL BLUE20 használata előtt organikus klór granulátummal állítsa be a víz klórértékét 0,3-0,6mg/l-re.3m3-ként adagoljon 1 TOTAL BLUE 20 tablettát úszó adagolón keresztül. Ellenőrzés: hetente 1x ellenőrizze a klór értékét, ha kell organikus klór granulátummal állítsa be az értéket. A hatásos klórérték fenntartásához legalább 1 db TOTÁL BLUE 20 tablettának az úszó adagolóban kell lennie. A termék megfelelő hatását az adagolás határozza meg. A z adagolást követően nincs szükség biztonsági várakozásra. A fertőtlenítőszert biztonságosan kell használni. Használat előtt az útmutatót olvassa el.

Tartalma:

-Klór

-Pelyhesítő

-Algamentesítő


Adatlap

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez a termék higiéniai terméknek minősül és az ASZF-ben foglaltak értelmében, a termék beépítését, használatát követően nem érvényes rá az elállási jog.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
argep.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2