Kuponcsomag igénylés

 

A medenceorias.hu közvetlen partnere a világ legnagyobb családi medence gyártóinak így garantáltan jó árat biztosítunk Neked. Kérünk, töltsd ki az alábbi űrlapon a név, e-mail cím mezőket és válaszd ki, milyen összegben tervezel vásárolni a medenceorias.hu-n és ezután nyomd meg az elküld gombot!

Ha megvagy, nézz be az e-mail fiókodba, melyre pillanatokon belül elküldjük az aktuális kuponcsomagunkat mellyel te is kedvezményesen vásárolhasz!

A kuponok igénylése nem jár semmilyen kötelezettséggel, a megadott e-mail címre a perceken belül kiküldött kuponokon kívül semmilyen levelet nem küldünk a jövőben engedélyed nélkül.
Fontos: a kupononkódot nem tudják beváltani viszonteladó partnereink, valamint az esetleges más egyedi kedvezménnyel rendelkező vásárlóink!

Neved:
E-mail cím, ahova a kuponokat PERCEKEN belül megküldjük neked:
Milyen értékben tervezel vásárolni egyszerre a medenceorias.hu-n?
10 000 - 30 000 Forint közötti összegben
30 000 - 100 000 Forint közötti összegben
100 000 - 300 000 Forint közötti összegben
300 000 - 1 000 000 Forint közötti összegben
1 000 000 Forint feletti összegben

 

A medenceorias.hu kínálatában eléred a legnagyobb medencegyártók gyártók (INTEX, BESTWAY, WELLIS, GRE, STEINBACH, UBBINK, stb.) legújabb termékeit. A professzionális kiszolgálás érdekében több mint 20 000 terméket tartunk raktáron, műszaki és logisztikai kérdésben 15 fős csapatunk készséggel áll rendelkezésedre!

A legismertebb medencegyártók közvetlen nagykereskedelmi partnerei vagyunk, így gyors kiszolgálást és rendkívül kedvező árakat biztosítunk Neked. Kínálatunkban kizárólag kiváló minőségű medencéket, homokszűrőket, kiegészítőket találsz, melyeket jó szívvel ajánlunk Neked.

argep.hu