Indoklás nélküli elállás Május 31-ig meghosszabbítva

Ez a garanciánk a 2 héttel visszamenőleg leadott rendelésekre is érvényes, azaz március 1-től!

A 2020. március 15-én felajánlott, május 31-ig tartó indoklás nélküli elállást, 2020. április 5-vel bezárólag megszűntettük! Így a 2020. 03. 01. - 2020. 04. 05. között leadott rendelésekre a lentebb olvasható felajánlásunk érvényes. A későbbi és a korábbi időpontban leadott rendelésekre a normál, 30 napos indoklás nélküli elállás vonatkozik, melyet az ÁSZF-ben is rögzítünk.

Ezen oldal 2020. 03. 15-én került publikálásra. Kérjük, hogy amennyiben későbbi időpontban olvasod, vedd figyelembe, hogy felajánlásunkat az ekkori bejelentések, magyarországi állapotok és előrejelzések figyelembevételével hoztuk meg. Fontos! Mivel mi medencékkel, otthoni-, kerti élményekkel kapcsolatos áruház vagyunk, ennek tükrében osztjuk csak meg gondolatainkat!

Az elmúlt napok hirtelen eseményei a mi életünket is fenekestől felforgatták. Vajon mi lesz holnap, jövőhéten, 1-2 hónap múlva és nyáron. Napi téma a munkahelyeken és otthon is. Vannak, akiknek már befizetett nyaralása van. Van, aki éppen most gondolkodik, hogy utazzon-e. És vannak olyanok is, akik már vissza is mondták a befizetett útjukat. Nagyon érdekelt a Ti véleményetek is és ezt meg is kérdeztük a zárt facebook csoportunkban. A válasz – legalábbis minket – megdöbbentett. A szavazóink 70% érzi jelenleg úgy, hogy idén nem fog elutazni, hanem inkább otthon tölti a vakációt.

Egy biztos, nyáron mindenki szeretne legalább 1 hétre kikapcsolni, pihenni, kiszakadni a hétköznapi mókuskerékből. Azt, hogy mi lesz idén nyáron, még tényleg senki nem tudja megjósolni.

Pár tény, melyet jó, ha te is tudsz:

  • A kínai blokád a medence forgalmazókra is kihatott.
  • Aki nem adta le időben a rendelését, annak a mai napig nem lett feldolgozva.
  • Az Ő medence készletük várhatóan nem fog megérkezni a nyárra, vagy csak nagyon limitáltan.
  • Bár van 2500+ medencénk és kiegészítőnk, a tavalyi év fényében júniusra el fog fogyni.
  • Mi sem tudunk már az idei szezonra ezen kívül új készleteket beszerezni.

MÁJUS 31-IG VISSZAVESSZÜK, HA MÉGSEM LENNE RÁ SZÜKSÉGED! VISSZAMENŐLEG IS, MÁRCIUS 1-TŐL!

A nálunk amúgy is 30 napos indoklás nélküli elállási jogotokat, mostantól minden rendelésre kiterjedően, május 31-ig meghosszabbítjuk! Sőt, visszamenőleg is, egészen március 1-ig. Így azokra a már leadott rendelésekre is érvényes az új, kiterjesztett elállásunk, akik az elmúlt 2 hétben vásároltak tőlünk.

Különbség a normál, 30 napos elállásunkhoz képest: (30 napon túl, május 31-ig)

  • Felajánlásunkat szintén csak fogyasztók (jogi személyek nem) vehetik igénybe.
  • Csak a sértetlen, bontatlan csomagolású termékeket vesszük vissza. A kibontott, kipróbált termékeket nem.
  • A fuvardíjat ebben a meghosszabbított időszakban nem térítjük vissza.
  • A termék árát 100%-ban visszautaljuk, vagy akár le is vásárolhatod kupon formájában.
argep.hu