Hasznos tanácsok, kérdések-válaszok

Felfújható vendégágy

2019.07.25 07:50
Tóth Zoltán

Így érdemes felfújható vendégágyat választani

Egy profi felfújható matracra mindenképpen szükséged van, akár utazol, nyaralód van, vagy csak kényelmesebbé akarod tenni a teraszt nyárra. Ebben a cikkben elmondjuk, hogyan érdemes kiválasztani azt, amivel kényelmesen és könnyen tudsz vendégeket fogadni, berendezni a nyaralót, vagy épp elmenni egy pár napos kirándulásra.

Ma már a “gumimatracok” új generációi maximális kényelmet adnak. Az ár és a kényelem itt is összefügg, így elmondjuk, mi mire jó, mit érdemes választani és mit várhatsz el tőle és hogyan használd.

Felfújható matrac, plüss gumimatrac

A felfújható vendégágyakat, matracokat legtöbben nyáron keresik, holott bármilyen kis lakásban is egész évben hasznos lehet. A legnépszerűbbek között találhatók az INTEX Downy vendégágyak - Ezek az egyszerűbb kempigágyak, kemping matracok. Jóval kényelmesebbek, mint ami gyerekkorunkban volt, mivel a felső anyaguk plüsshatású, így nem csúszik le róla a lepedő vagy a takaró.

Népszerűségüket növeli, hogy ezek az alsóbb ár kategóriához tartoznak, így akár sátorozáshoz, akár strandoláshoz is magunkkal lehet vinni a család minden tagja számára egyet. A kényelemhez külön kapható hozzá szintén felfújható párna is.

 

Miért szeretik sokan?

  • Akár több felnőttet és gyereket el tudsz helyezni kényelmesen, éjszakára.

  • Könnyű tárolni, nem foglal sok helyet

  • Vidám, kényelmes, praktikus

  • Egyenletesen oszlik el benne a levegő

  • Bárhova magaddal tudod vinni

  • Pár perc alatt felfújható/leereszthető a dupla szelep segítségével.

 

Wave Beam szerkezet, hogy ne kerülj a földre

A felfújható INTEX matracok egyik nagy előnye, hogy egyenletesen oszlik el bennük a levegő. Emlékszem, régen a gumimatrac egyik felén szinte a földön feküdtem, míg a másik fele megtelt levegővel és szabályosan legurultam róla éjjel, ami cseppet sem volt vicces. Ezt az egyenetlenséget küszöböli ki ezeknek a matracokban a kívülről nem látható belső szerkezet, így a levegő egyenletesen oszlik el benne, még akkor is, ha egy-két felnőtt ember ráfekszik. Mindig sima és egyenletes marad.

 

Nagy méretválaszték

Nem csak szóló, egyszemélyes kivitelben, hanem “franciaágy méretekben” is kapható, így biztos elfértek rajta a pároddal. Szélességek: 99cm, 137cm, 152cm, sőt szuperszéles 193cm!

 

A felfújható vendégágyak kibővítik a lehetőségeidet egész évben

Bármikor tudsz vendéget fogadni, hiszen nem foglal sok helyet: ha épp nem kell egyszerűen berakod a szekrénybe, vagy leviszed a tárolóba és kész!

Lehet ezentúl ottalvós pizsamaparti a gyereknek, jöhetnek barátok, barátnők, rokonok, nálad mindig lesz egy jó hely a számukra. Ha már van ideiglenes vendégágyad, mindig lesz valaki, aki jön. Vagy épp te tudsz menni, hiszen nem indok többé, hogy nincs szabad ágy - hozod magaddal a sajátodat.

 

Felfújható nyári bútorok a medencéd köré

Felfújható INTEX vendégágyakkal, napozóágyakkal, napozófotelekkel pillanatok alatt kényelmessé varázsolható a kert. Medence mellé kényelmes ráfeküdni hiszen minden modell vízálló. Sőt, akár a vízbe is beviheted, hogy ezen ringatózva napozhass és pihenhess. Nincs ennél kényelmesebb! Egy klasszikus kerti bútorral ezt nem tudnád megtenni, mert nehéz, sokkal többe is kerül, valamint egész évben tárolni kell, foglalja a helyet. Ha nincs sok területed ez az ideális megoldás!

 

Felfújható kül-és beltéri ágyak, kanapék: nagy, könnyű, kényelmes, divatos

Egy komplett szobát, be lehet rendezni felfújható dolgokkal pillanatok alatt. Felfújható kényelmes kanapé, sőt sarokkanapé is kapható, fotelek lábtartóval, matracok, ágyak divatos színekben, könnyen mosható bársonyos felülettel. Aki első pillantásra nézi, fel sem tűnik neki, hogy nem méregdrága, nehéz és kényes kárpitoztott garnitúrát lát. Az egész elfér egy csomagtartóban és pár perc alatt bárhol felállítható.

A nyaraló berendezhető belőle úgy, hogy nappal a medence mellett nyújtózkodunk el rajta, éjjel meg rendes fekhely. De lehet pótágy is, váratlan helyzetekre.

 

Hogyan is fújjuk fel?

Az egyszerűbb kivitelű felfújható vendégágyakhoz kapható profi elektromos pumpa, ami pár perc alatt keményre felpumpálja a matracunkat. Ennek az a hátránya, hogy külön kell gondoskodni a pumpáról. De az sem baj, ha elfelejtettük, mert a legtöbb Downy matrac sarkában van beépített lábpumpa is. Korszerű és hatékony kialakítása miatt az egyszemélyes ágy felfújási ideje kb. 3 percre csökkent. Ám ha tehetjük, inkább egy külső, elektromos pumpát válasszuk, vagy ha olyan helyre megyünk, ahol nincs áram, akkor a kocsi akkumulátoráról működő pumpa is kapható.

 

Beépített kényelem a felfújáshoz, annak, aki gyors felállítást szeretne

A jobb minőségű felfújható vendégágyak alaptartozéka a beépített elektromos pumpa. Csak kinyitod a matracot, bedugod a konnektorba és pár perc alatt szépen felfújja magát - jól hangzik, nem?

 

Ezekkel az ágyakkal bátran bevállalhat akár egy sátras nyaralást is az, aki derékfájással küzd, hiszen olyan kényelmes szinte, mint egy normál ágy.

 

Felfújható ágy, akár mindennapos használatra is

A jobb minőségű felfújható INTEX vendégágyak, peremes megerősítéssel akár huzamosabb ideig is használhatók éjszakára is. Minőségi módon támasztják meg a gerincet és gondoskodnak a minőségi alvásról, éjszakai pihenésről is. A titkok nyitja, hogy nem az anyaga nyúlik és rugalmas, hanem a szerkezeti kialakításuk teszi őket kényelmessé. Az Intex Comfort ágyak különleges belső FIBER TECH kiképzése és alapanyaga innovatív újdonság: a fekvőfelület selyemhatású, az oldala műanyag, belül pedig cellás szerkezettel gondoskodik a rajta fekvő ember gerincének egyenletes és megfelelő alátámasztásáról.

 

A Fiber-Techről

A standard belső szerkezetet könnyű, erősített szövettel "enhance"-olták az elképesztő kényelemért és tartósságért. Míg a PVC termékekben alkalmazott I-Beam technológia hajlamos nyúlni, a Fiber-Tech soha nem fogja ezt tenni. De mitől marad igazán tartós a felfújható ágyunk, hogyan vigyázzunk rá?

 

A felfújható vendégágy legnagyobb ellensége a sérülés

A borítás épségére nagyon kell vigyázni, nehogy kiszúrja, kiégesse, vagy felsértse valami. Épp ezért ügyeljünk a következőkre, ha már felállítottuk:

 

  1. Éles kés, villa, tű, szerszám, stb, ne kerüljön az ágyra.

  2. Kutyát, macskát ne engedjünk rá, mert véletlenül kikarmolhatják, kikaparják a huzatát

  3. Dohányzásra nagyon ügyeljünk, ne égessük ki, ha kertben használjuk, akkor a kerti grillből kipattanó szikrára is vigyázzunk.

  4. Ne ugráljon rajta senki sem páros lábbal

  5. Ha nem használjuk tartósan, vigyük be a tűző napról árnyékba, mert a nap UV sugara öregíti az anyagát.

  6. Ne húzzuk kavicson, betonon, inkább emeljük meg.

  7. Leeresztéskor kíméletesen hajtsuk, ne erőltessük.

  8. Az összecsukott matracot tegyük a saját táskájába.

  9. Tárolás lehetőleg fagymentes helyen legyen és ne pakoljunk rá nehéz és éles tárgyakat!

 

Külön INTEX matracvédő huzat - megéri az árát!

Ha biztosra szeretnél menni és sokáig élvezni az INTEX ágyad, akkor rendelj hozzá matracvédőt is. Minden méretű vendégágyhoz kapható: növeli a kényelmet és a komfortérzetet és védelmet ad az ágy felfújható szerkezetének.

 

A felfújható vendégágy nem csak nyaraláshoz ideális:

Ha időszakosan lakik nálunk valaki, vagy ha az albérletben kényelmetlen az ágy, egy felfújható matrac jó megoldás lehet. Igen, akár albérletbe is viszik sokan, ahová nem akarnak nagy bútort venni, mert úgysem tudnánk magunkkal vinni. Egy ilyen profi, felfújható ágy viszont bármikor egy táskában elfér, könnyű vele költözni.

 

Nézz körül nálunk és találd meg azt az ideiglenes vendégágyat, felfújható kerti napozóágyat, ami a legjobban tetszik és használd egészséggel sokáig!

Legfrissebb szakmai cikkeink

argep.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2