Medencék

Medencék A-tól Z-ig mindenkinek!

104

INTEX és Bestway medencék minden méretben, garanciával és tanácsadással


A nyári kánikulában nincs is jobb időtöltés, mint saját medencénk kényelmét élvezni a kertben! Webáruházunkban mindenfajta medencét megtalál: többféle kialakítású, méretű és különböző anyagokból készült medencét kínálunk vásárlóink számára.

Webshopunkban kizárólag magas minőségű Bestway medencéket és Intex medencéket forgalmazunk.

Az 1994-ben alapított Bestway a vízben használható szabadidős- és sporttermékek specialistája. Termékkínálatukban a méltán ismert és elismert Bestway medencék mellett megtalálhatóak a jacuzzik, a gumimatracok és a felfújható csónakok is.

Az Intex Recreation Corp egy nemzetközi cégcsalád részeként már több mint 40 éve van jelen a piacon. Az Intex medencéken kívül felfújható ágyakat és matracokat, jacuzzikat, játékokat, bútorokat és csónakokat is forgalmaz.

Kínálatunkban megtalálhatók merevfalú medencék, fémvázas medencék, puhafalú medencék, könnyű, felfújható medencék és pancsoló medencék is a gyerekek számára.

Tippjeink a vásárláshoz:

  • Ha kisebb méretű, egyszerűbb medencére van szüksége, akkor nézze meg rendkívül kedvező ár-érték arányú puhafalú medence kínálatunkat. Ezek a felfújható, puhafalú PVC medencék vízzel megtöltve nyerik el végleges formájukat.
  • Ha igazán ellenálló és strapabíró medencét keres, amiben akár az egész család közösen hűsölhet, válassza merevfalú csővázas medencéink egyikét!
  • Ha a legmasszívabb kialakítású és legnagyobb méretű medencékre kíváncsi, akkor nézze meg a galvanizált acélfalú fémvázas medencéket.
  • Ha a kicsik számára keres vidám, kedves színekben pompázó baba- vagy gyermekmedencét, akkor nézze meg a gyermek élmény medencék vagy a pancsoló medencék menüpontot.

A medencék mellett az elengedhetetlen medence kiegészítőkről se feledkezzen el! Webshopunkban medence tartozékok széles választékát kínáljuk, medence takaró fóliáink között talál nyári, téli és szolártakarókat egyaránt.

CIB és kártyalogók
Az oldal tetejére
nincs dynretteszt