Medence karbantartás

291

Medence karbantartás


Minden medencéhez megtalálja nálunk azokat a kiegészítőket, amik képesek az összes problémájára megoldást kínálni!

Medence porszívók, amik automatikusan tisztítják meg medencéjének az alját, anélkül, hogy önnek bármit is tennie kéne, hiszen a legtöbbjük rácsatlakoztatható a szivattyúra. Ezeket érdemes legalább heti egyszer használni minden medencénél, hogy kristálytiszta legyen a víz.

Medence szivattyúk, akár előszűrővel ellátva, amik segítségével tökéletes egyensúlyban tarthatja a fürdővizet, azt folyamatosan mozgásban tartja.

Szűrők, többféle méretű medencéhez, többféle kivitelben (homok-, papírszűrős). Csendes működés, és hosszú garancia. Általában a kisebb medencékhez elég a papírszűrős is, de a nagyobbaknál sokkal inkább ajánljuk a homokszűrős megoldást.

Medence tisztító eszközök, Bestway és INTEX márkák magas minőségű termékei, amikkel a takarítás is könnyűvé válik!

Vegyszerek, minden problémára, ami egy medencénél felmerülhet. Szakértőink szívesen segítenek bármilyen kérdésben. Nálunk megtalálja az algaölő szereket, klórtartalmú fertőtlenítőket, pelyhesítőt, de még a klórmentes tisztítószereket is!

UV lámpák, amelyek segítségével UV fénnyel lehet elvégezni a fertőtlenítést, vegyszerek nélkül. Így hatékonyan, környezetkímélően és biztonságosan tudjuk megtisztítani a medencénk vizét.

Vízlágyító berendezések, hogy búcsút mondhasson a vízkőnek, és a rossz minőségű víznek – akár nem csak medencéjében, de egész otthonában is javasolt alkalmaznia.

CIB és kártyalogók
Árukereső.hu Árukereső.hu
Az oldal tetejére
nincs dynretteszt