Bestway medencék

A kategóriában 2 termék van

Minőségi családi medencék!

144

Bestway Tanulj és rajzolj medence, spriccelős, 132 x 132 x 81 cm

Külső készleten
1-2 munkanap

A termék külső raktárunkon van. Ez a termék rendelés esetén 1-2 munkanapon belül érkezik üzletünk raktárába. Ha eredetileg kiszállítást jelölt meg a rendelésében, akkor a raktárra érkezést követően a(z) 1-2 munkanapon felül +1 munkanappal kell számolnia.
6.990 Ft

Bestway, Baby Steps pancsoló, békamintás, 98 x 94 x 68 cm

1 db van raktáron!
1 db van raktáron

Az Ön által nézett termék jelenleg raktárról azonnal elérhető, átvehető üzletünkben. A személyes átvételhez nem szükséges rendelést leadnia, azonban javasoljuk, hogy ezt megtegye. Amennyiben kiszállítást szeretne, és a rendelését munkanapokon 16 óra előtt leadja weboldalunkon, már a következő munkanapon kézbesítésre kerül rendelése.
4.990 Ft

Bestway medence


A babapancsolótól a favázas medencékig minden korosztály megtalálja a neki tetsző medencét, legyen az babapancsoló vagy fémvázas medence.

Több olyan medencét is találunk, amelyet a legkisebbek akár egyedül is használhatnak, jellemzően 4 éves kortól. Természetesen a szülői felügyelet minden esetben fontos. Számos naptetővel is ellátott Bestway medencét találunk, ami megvédi a legkisebbeket a káros UV sugaraktól miközben hűtik magukat a nagy melegben. A színes, fantáziadús játszómedencék beépített játéklehetőségekkel pedig teljes strandélményt is adhatnak a gyerekeknek.

A családnak, illetve több embernek a puhafalú medencéken kívül már fémvázas vagy famedencéket is ajánlunk. Hűsölhetünk kerek, ovális vagy szögletes medencében is, attól függően, melyik szimpatikus vagy a legjobban kertünkbe illő. Még a legkomplexebb Bestway medence is házilag egyszerűen összeszerelhető és karbantartható.

A Bestway medencék felállításánál lehetőség szerint válasszuk ki a rendelkezésünkre álló területen a legnaposabb részt. Ha nincsen tökéletesen napos terület, vagy fázósak vagyunk, akkor szolár fóliával vagy szolár szőnyeggel akár 6-8 fokot is emelhetünk a vízhőmérsékleten. Lombos fák lehetőleg ne legyenek a medence közelében. Ez nem csak a medencébe hulló falevelek miatt fontos, hanem a medencébe esetlegesen beleürítő madarak miatt is, akik általában faágakon ülve végzik a dolgukat.

Számos Bestway medence akár vízzel telve is téliesíthető. A részletekről informálódjon az egyes medencék leírásánál. A víz minőségét vegyszerekkel javíthatja, beállíthatja a Ph értéket, illetve megállíthatja az algásodást.

A tökéletes nyári élményért a Bestway medencék mellé számos kiegészítőt talál kínálatunkban.

Bestway fémvázas medencéinkre 12 hónapos garanciát adunk. Mind azonnal szállítható vagy átvehető. Házhozszállítás az egész ország területén akár ingyen.

A Bestway medencék híresen alacsony meghibásodással rendelkeznek, ráadásul a magyar szerviz is gyorsan javítja az esetleges meghibásodásokat.

CIB és kártyalogók
Árukereső.hu Árukereső.hu
Az oldal tetejére
nincs dynretteszt