Szaunakő, Gömbölyű szaunakő 10kg/doboz

Ingyen szállítjuk
Cikkszám ST-0129003
|Gyártó Harvia
-6%
Szaunakő, Gömbölyű szaunakő 10kg/doboz
Szaunakő, Gömbölyű szaunakő 10kg/doboz
Szaunakő, Gömbölyű szaunakő 10kg/doboz
Szaunakő, Gömbölyű szaunakő 10kg/doboz
15 990 Ft
14 990 Ft

Az akció Kezdete: 2021.10.22   A készlet erejéig!

0 db
Rendelhető! Várható beérkezés 4-7 munkanap.
Vedd regisztrációval és 300 Ft-ot levásárolhatsz a rendelés átvétele után!
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Termék leírása
Vélemények

Termék leírása

A gömbölyű dekorációs szauna kövek tulajdonságai nem mindenben egyeznek a prémium szauna kövekével (olivin diabáz és vulkanit) ezért elhelyezésük kizárólag a kályhakövek legfelső rétegében megengedett. Dekorációs kő mindenféle általános használatra. A kövek mérete kisebb mint 10cm.

Szaunakőként csak a kályha és a kövek tetején, a legfelső rétegben használható. 10kg kartondoboz kiszerelésben szállítjuk. Nem tartalmaz egészségre ártalmas összetevőket!

Használati előírás a dekorációs kövekhez:
Amikor szaunakőként használjuk: A gömbölyű dekorációs szauna kövek tulajdonságai nem mindenben egyeznek a prémium szauna kövekével (olivin diabáz és vulkanit) ezért elhelyezésük kizárólag a kályhakövek legfelső rétegében megengedett. A legfelső rétegben, maximum 1doboz/kályha mennyiségben használható. A dekorációs kövek nem helyezhetők a fűtőszálakra, fűtőszálak közé, illetve nem érintkezhetnek fűtőszálakkal
A dekorációs köveket úgy kell elhelyezni, hogy ne zárja el a kövek és a fűtőszálak között áramló levegő útját. A gőmbölyű köveket a gyárban előmossák és használatra készen kerülnek a vásárlókhoz, így nincs szükség a kövek tisztítására használatuk előtt.

Szuper kikapcsolódás neked és családodnak!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu