Szaunakő, Gömbölyű szaunakő 10kg/doboz


Szaunakő, Gömbölyű szaunakő 10kg/doboz
A gömbölyű dekorációs szauna kövek tulajdonságai nem mindenben egyeznek a prémium szauna kövekével (olivin diabáz és vulkanit) ezért elhelyezésük kizárólag a kályhakövek legfelső rétegében megengedett. Dekorációs kő mindenféle általános használatra. A kövek mérete kisebb mint 10cm.

Szaunakőként csak a kályha és a kövek tetején, a legfelső rétegben használható. 10kg kartondoboz kiszerelésben szállítjuk. Nem tartalmaz egészségre ártalmas összetevőket!

Használati előírás a dekorációs kövekhez:
Amikor szaunakőként használjuk: A gömbölyű dekorációs szauna kövek tulajdonságai nem mindenben egyeznek a prémium szauna kövekével (olivin diabáz és vulkanit) ezért elhelyezésük kizárólag a kályhakövek legfelső rétegében megengedett. A legfelső rétegben, maximum 1doboz/kályha mennyiségben használható. A dekorációs kövek nem helyezhetők a fűtőszálakra, fűtőszálak közé, illetve nem érintkezhetnek fűtőszálakkal
A dekorációs köveket úgy kell elhelyezni, hogy ne zárja el a kövek és a fűtőszálak között áramló levegő útját. A gőmbölyű köveket a gyárban előmossák és használatra készen kerülnek a vásárlókhoz, így nincs szükség a kövek tisztítására használatuk előtt.
Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
argep.hu